Angela Groothuizen in jury Holland's Got Talent

Angela Groothuizen is het nieuwste jurylid van Holland's Got Talent, zo onthulde ze aan tafel bij Humberto Tan in RTL Late Night.

Angela was eigenlijk aangeschoven om te praten over het interview dat ze in Londen had met de populaire boyband 5 Seconds of Summer, maar ze had nóg een nieuwtje.

"Ontzettend zin in"

Angela gaf aan ontzettend veel zin te hebben in de nieuwe klus, omdat ze Holland's Got Talent eigenlijk altijd al de leukste talentenjacht heeft gevonden. Eerder zat ze in de jury's van X-Factor en The Voice of Holland, maar het mooie aan Got Talent is volgens Groothuizen de diversiteit van de acts. Het gaat om veel meer dan alleen zingen: "Toen ik nog X-Factor deed had ik het er al over: het is toch geweldig dat je een man moet beoordelen die al z'n tijd heeft gestoken in een act met een schaap, maar dat het schaap dan net niet over het touwtje springt?"

Gordon in Got Talent

Daarnaast bevestigde Groothuizen terloops dat Gordon ook weer van de partij is door op te merken dat ze weer naast hem mag zitten. Na het laatste seizoen Holland's Got Talent had Gordon z'n buik vol van het jureren en leek het programma op losse schroeven te staan. Over de deelname van overige juryleden Chantal Janzen en Dan Karaty is nog niets bekend, maar dat de laatste van de partij is lijkt gezien zijn tweets een uitgemaakte zaak.

Meer over:

Reageren