Na ongeluk...

Angela Groothuizen met hoofdwond naar ziekenhuis

1 december 2018 09:59 | sterren | Door Jef Willemsen

© RTL/Nick van Ormondt
Angela Groothuizen liep vrijdagavond een hoofdwond op na een ongeluk in de studio. De RTL-ster moest met spoed naar het ziekenhuis.

Op Instagram hield Angela haar volgers op de hoogte van haar medische perikelen. 

"Zielig"

Tijdens opnames kreeg Angela een lichtstand tegen haar hoofd, zo vertelde ze met een filmpje dat ze deelde vanaf de Eerste Hulp. Angela kreeg een lichtstandaard tegen haar hoofd, wat tot fikse wonden leidde. Laconiek als altijd probeerde Groothuizen de moed er in te houden door "Ik ben zielig" te zeggen met een veelzeggende, sippe blik.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ongelukje met een lichtstandaard. #zielig #flevoziekenhuisalmere #hoofdpijn #dokterkomtzo

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Hechtingen

Ondanks het vele bloed dat in haar kapsel en make-up zat, bleek de uiteindelijke fysieke schade mee te vallen. De fikse jaap op haar voorhoofd werd verzorgd en gehecht en met een extra pleister op een andere wonde werd Angela in een taxi naar huis gestuurd. Vanaf de achterbank deelde ze nog een kiekje en liet ze weten dat ze zich komend weekend goed in de watten laat leggen door haar familie.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ben oke hoor! Paar hechtingen enzo. Ik word fijn naar huis gebracht. Vanavond ga ik dit eens flink uitbuiten in het gezin want #bestweleenbeetjezieligtoch?

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Meer over