Echte coach

Angela Groothuizen benaderde al haar The Voice-talenten

19 januari 2022 13:29 | sterren | Door Judith Regeling

© William Rutten
Angela Groothuizen heeft gisteren in de uitzending van HLF8 voor het eerst gereageerd op de rel rondom The Voice of Holland. De voormalig coach liet weten dat ze al haar oud-kandidaten heeft gecontacteerd om naar ervaringen te vragen.

Angela Groothuizen, die de afgelopen jaren bij zowel The Voice of Holland, The Voice Kids als The Voice Senior betrokken was, werd zaterdagochtend door RTL ingelicht over de misstanden bij de talentenjacht. Ze twijfelde geen moment en besloot meteen tot actie over te gaan, zo vertelde ze gisteravond in de uitzending van Johnny de Mols HLF8.

Angela Groothuizen

"Ik ben er echt al drie dagen mee bezig, want het is niet niks. En ik dacht: ik weet gewoon niet meer dan wat de meeste mensen weten en wat te lezen valt, dus ik begin gewoon met mijn talenten. Ik ga proberen ze gewoon allemaal te bereiken, en dat zijn er 130 ofzo", legde ze uit.

The Voice of Holland

Tot nu toe zaten daar nog geen nare ervaringen bij. "De meeste berichten die ik krijg, zijn positief. Ze hebben het allemaal heerlijk gehad bij The Voice en het was een spannend avontuur. Tot nu toe is dat ook goed om te horen. Het is namelijk zo'n leuk programma en nu wordt dat besmeurd. Daar heb ik wel last van." 

Beluister hier het volledige interview met Angela.

Meer over