Anita Witzier stapt voor de derde keer in het huwelijksbootje

13 Augustus 2014 10:24 | sterren | Door Televizier

Anita Witzier gaat trouwen met haar vriend Michel Nelissen. De KRO-presentatrice stapt voor de derde keer in het huwelijksbootje.

Dat bevestigt de KRO woensdag naar aanleiding van een interview met de presentatrice in Story. In het interview vertelt Anita Witzier dat ze vorig jaar in Istanbul ten huwelijk is gevraagd. "Waar gaat dit naartoe?, vroeg ik me af", vertelt Anita over het moment dat haar vriend Michel Nelissen haar ging vragen. Ze kreeg een vermoeden. "Maar ik dacht: als ik nu al opspring en 'ja' roep, zegt hij misschien heel iets anders dan waar ik zo vreselijk op hoopte dat hij zou zeggen", aldus de KRO-presentatrice in Story. 

Huwelijksaanzoek

"Gelukkig had mijn voorgevoel me niet bedrogen, want opeens legde hij, heel romantisch, een ring op zijn knieën en vroeg me of ik zijn vrouw wilde worden." Ze pakte haar moment en zei volmondig ja. "Ik heb nooit getwijfeld aan mijn relatie met Michel", aldus Anita Witzier, die zich binnenkort laat opnemen in een psychiatrische kliniek. 

Anita Witzier

Ondanks dat ze al twee keer eerder trouwde, weet Anita Witzier niet of haar leven na het huwelijk er anders uit komt te zien. "Ik kan niet direct zeggen óf en wát ons trouwen zal veranderen aan ons leven. Want in praktische zin verandert er natuurlijk niets. Maar ik vind het werkelijk heel erg leuk en ben heel erg blij en dankbaar dat hij mij gevraagd heeft", aldus de dolblije blondine. Eén ding weet Anita zeker: ‘’dit is absoluut mijn laatste huwelijk.’’ 

Peter Jan Rens stapt binnenkort ook in het huwelijksbootje. Op 10 oktober geeft de oud-presentator het jawoord aan zijn 42 jaar jongere vriendin Virginia.

Meer over