Annechien Steenhuizen heeft de meest sexy stem

2 Februari 2017 15:37 | sterren | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Annechien Steenhuizen blijkt de vrouw met de meest sexy stem van bekend Nederland te zijn. De 39-jarige anchor van het NOS Journaal wordt geroemd om haar lage stem.

Dat is de uitkomst van een onderzoek dat voice-over bureau VoiceCowboys gedaan heeft op haar website. Van de 1031 respondenten bleek een overduidelijke meerderheid voor het geluid van Annechien te vallen.

Katja op 2

Steenhuizen kreeg maar liefst 27 procent van de stemmen en laat daarmee de concurrentie ver achter zich. Katja Schuurman staat met 21 procent op de tweede plaats en Annechiens' Journaal-collega Dionne Stax pakt brons met 8 procent. 

Laag is sexy

De uitkomst is geen grote verrassing voor VoiceCowboys castingmanager Dave Leusink: "De kracht van een lage stem blijkt keer op keer weer. Want ook al is Marilyn Monroe al meer dan 50 jaar niet meer onder ons, zelfs jonge mensen herkennen de lage sexy stem van Monroe ogenblikkelijk."

Kleding

Annechien en Dionne vallen niet alleen op door hun stem. Ook hun kledingkeuzes maken de laatste tijd de tongen behoorlijk los. Waar hun mannelijke collega's doorgaans niet verder komen dan een "veilig" pak, zijn de dames vrij te experimenteren. 

Bewonder de outfits die veel bekijks trokken:

De paarse jumpsuit van Annechien Steenhuizen

De Star Trek-outfit van Annechien Steenhuizen

De rode hoge hakken en als-gegoten-jurk van Annechien Steenhuizen

De luchtige blouse van Dionne

De vogeltjesblouse van Dionne

Meer over