Anouk bevallen van dochter Jelizah Rose

Anouk is bevallen van haar zesde kind. Dochtertje Jelizah Rose werd donderdag geboren en verkeert in goede gezondheid.

De trotse moeder maakte de komst van haar jongste telg zelf wereldkundig door via Instagram de eerste babyfoto te posten. Vader Dominique Schemmekes (21) houdt zijn eerstgeborene liefdevol vast.

Miskraam

De geboorte van Jelizah Rose volgde na een reeks miskramen die de 40-jarige zangeres tussen mei en november van afgelopen jaar overvielen. In een interview vertelde ze destijds dat ze een kindje vooral voor haar nieuwe vriend zou willen: "Die wil dat ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: 'Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen."

Kinderschaar

Anouk verklaarde eind januari bij Radio 538 dat zes toch echt haar limiet is en dat ze "eigenlijk al te oud voor die shit is." Grappend zei ze na de bevalling een paar knopen in haar eileiders te laten leggen. Naast Jelizah heeft Anouk de zorg over Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11), dochter Phoenix Ray (10), zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5)

The Voice

Door haar zwangerschap mist Anouk het komende seizoen van The Voice. Haar plek op de draaistoel wordt ingenomen door Waylon

 

Meer over:

Reageren