Anouk in tranen door Hello Goodbye

17 november 2014 12:18 | sterren | Door Televizier

© Eurovisie Songfestival - Pablo Delfos

Anouk houdt het vaak niet droog tijdens de afleveringen van het KRO-NCRV-programma Hello Goodbye. Het heeft volgens de zangeres allemaal te maken met haar moeilijke jeugd.

Anouk vindt het lastig om haar tranen tijdens Hello Goodbye, dat in het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Joris Linssen en Yvon Jaspers, in bedwang te houden. “Dan kijk ik Hello Goodbye en zie een kind terugkomen op Schiphol. Dat is dan amper tien dagen weggeweest en de hele familie staat er met spandoeken. Dan moet ik zo huilen. Die warmte heb ik nooit ervaren. Bij mij staat er never iemand te wachten als ik terugkom van een reisje“, vertelt de zangeres aan het AD. 

Emo-tv

Anouk vertelt dat ze niet alleen emotioneel wordt van Hello Goodbye. “Soms kijk ik in m’n bed naar Spoorloos. Nou, dat moet je eigenlijk niet doen als je zo’n jeugd hebt gehad als ik. Ik kan me in iedere zoeker verplaatsen. Bijna alles wat ze zeggen, herken ik: je roots missen, nooit bevestiging hebben gekregen en niet weten van wie je bepaalde eigenschappen hebt.”

Anouk 

Anouk weet, na het zien van de bijzondere programma’s, dat ze haar eigen kinderen veel meer liefde zal geven. “Voor mijn kids zal ik straks echt met ballonnen op die airport staan, hoor. Elke keer weer.’‘

Anouk kijkt niet alleen maar naar emotionele tv-programma’s, ze is ook druk bezig met de Eurovisie Songfestival-deelname van Trijntje Oosterhuis.

Meer over