Anouk krijgt een dochter

Anouk (40) krijgt een meisje en is daar zeer verheugd over. De zangeres heeft tenslotte al vier zoons en nog maar 1 dochter. 

Aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws vertelt Anouk hoe blij ze is: „Telkens als ik thuis tussen die vier luide jongens zat en mijn dochtertje braafjes zag kleuren, hoopte ik op een nieuw meisje. Haar naam heb ik al jaren in gedachten.”

Zevende kind

En intussen is de zangeres alweer van mening veranderd over een eventueel zevende kind: „Drie weken geleden heb ik tijdens interviews zitten roepen dat er nooit een zevende kind komt. Vorige week was ik bij de kinderen op school toen een andere moeder me aansprak. 'Maak je maar geen zorgen, hoor,' zei ze. 'Ik was 43 bij mijn laatste en dat verliep prima'. En ineens flitste het door mijn hoofd. 'Het kan dus nog'. Ik moest lachen toen ik mezelf op die gedachte betrapte maar sindsdien spookt ze wel door mijn hoofd. Gewoon weten dat het kan.”

Schildklier

Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat een zevende kind er ook werkelijk gaat komen omdat Anouk problemen heeft met haar schildklier: „Sindsdien moet ik dagelijks zes pilletjes schildklierhormoon slikken. Maar zeg nooit nooit. Twaalf jaar geleden heb ik ooit een journalist toegeroepen: "Denk jij nu werkelijk dat ik op mijn veertigste nog 'Nobody's Wife' ga staan zingen?" En kijk wat er vandaag nog hoog op mijn setlist staat. Dus wie weet. Je weet nooit hoe het leven loopt. En dat is maar goed zo.”

Reageren