Anouk los over The Voice bij Late Night

Anouk zat gister op haar praatstoel bij RTL Late Night. De zangeres vond haar collega coaches maar overdreven, blijft lekker zichzelf en kan enorm lachen met Ali B.

Anouk was samen met Ali B aangeschoven bij Humberto Tan om de start van The Voice te promoten. Maar dat deed ze geheel in haar eigen stijl. 

Andere Voice coaches hysterisch

Anouk vertelde hoe John de Mol al vanaf de start probeerde haar te paaien, maar dat ze het steeds niets voor haar vond. Pas toen ze het Songfestival gedaan had, wat ze in eerste instantie ook niet leuk dacht te gaan vinden, draaide ze bij. Zeker toen daar het juiste bedrag tegenover stond. Anouk bleek zich op voorhand al te ergeren aan de overmatig enthousiaste reacties van de coaches op de talenten. Ze had zich dan ook voorgenomen om niet mee te gaan dansen, hysterisch op de grond te gaan liggen of te bedelen om kandidaten in haar team te krijgen. 

Ali B en Anouk

Mede-coach Ali B probeerde Anouk een beetje af te remmen, maar ondanks de goede chemie tussen het tweetal lukte dat amper. Volgens Anouk zou er zonder Ali tijdens de opnames geen klap aan geweest zijn. Ook rekende ze onbedoeld af met zijn knuffelbare imago door te onthullen dat Ali zodra de camera's uit zijn valse opmerkingen maakt en kandidaten genadeloos imiteert. "Ze begrijpt helemaal niets van televisie maken", verklaarde Ali. "Ze dacht ook dat de opnames net zo lang duurden als de aflevering op televisie." Toch zal Anouk moeten wennen aan de lange draaidagen, ze liet zich en passant nog ontglippen dat ze voor twee seizoenen getekend heeft. 

Reageren