Anouk verwijdert foto's kinderen van sociale media

Anouk heeft alle foto's van haar kinderen op Instagram verwijderd. Sommige volgers maakten het volgens haar veel te bont. "Ik kreeg zoveel racistische reacties." 

Anouk was normaal een groot fan van sociale media en deelde met haar volgers veel privéfoto's en persoonlijke filmpjes van haar kroost. Maar de zangeres laat woensdag in de ochtendshow van Mattie en Wietze op Q-Music weten dat ze al deze kiekjes er af heeft gehaald. 

Reacties 

De reden hiervoor zijn de opmerkingen van mensen. "Er zijn zoveel mongolen die het nodig vinden om op die foto's te reageren. Als ze onder een foto van je kinderen schrijven: die kanker zwarte pietjes van je en je kinderen lijken op mijn stront, dan gaat me dat net te ver", zegt de Haagse. 

Handmatig

Op een gegeven moment is ze de reacties handmatig gaan verwijderen. "Eigenlijk was ik elke dag alleen maar bezig die comments te checken en ze weg te halen zodat de kinderen dat niet zien. Ineens had ik zoiets van: daar heb ik geen zin meer in." 

Laag pitje

Anouk zet haar sociale media-gebruik momenteel op een laag pitje. "Nu ik in The Voice zit ben ik zo aanwezig, misschien moet ik het voor nu even laten. Ik zeg niet voor altijd, maar even wachten tot het een beetje voorbij is allemaal." 

 

 

Reageren