Anouk wilde Maan wel feliciteren

Twee dagen na haar overwinning bij The Voice of Holland vertelde Maan teleurgesteld dat Anouk haar niet had gefecliteerd. Maar Anouk zegt dat ze de kans helemaal niet kreeg. 

Anouk legde op Q-Music en 3FM uit dat het geen kwade wil was van haar kant „Ik was het helemaal niet vergeten. Ik had gewoon niet de behoefte om tussen haar familie te lopen dringen.” De zangeres besloot dat ze het achter de schermen nog eens zou proberen, maar daar was het zo'n gekkenhuis met allerlei media dat het niet lukte. Anouk: „Ik heb daar drie kwartier, een uur gezeten. Toen ben ik op een gegeven moment maar naar huis gegaan.”

Tien uur

De zwangere Anouk vertelde ook nog dat de finale een bevalling op zich was. „Ik heb tien uur lang in die stoel gezeten ondat alle kandidaten elk liedje drie keer moesten zingen. En dat is helemaal niet fijn als je zwanger bent.”

Jammer

In het AD reageerde Maan maandag ietwat gepikeerd op de ontbrekende Anouk: „Op het eind van de show stond ik te dansen met de coaches en Wendy en Martijn. Anouk was de enige die bleef zitten en daarna ging ze meteen weg. Dat vond ik wel jammer.”

Meer over:

Reageren