Anouk zwanger van vijfde kindje

Anouk lijkt een heel elftal te willen kweken. De zangeres is zwanger van haar vijfde kindje. Anouk heeft al drie zoons en een dochter.

Via Facebook laat Anouk weten in de wolken te zijn: "A perfect addition to the family. Beyond excited. Nr5itsaboy". De zangeres maakte een selfie waarop te zien is dat ze al een aardig eind op weg is.

Afbeelding

Haar manager bevestigde het babynieuws aan RTL Boulevard, maar wilde verder niets zeggen: "Er worden geen uitspraken gedaan over wie de vader is, dat houden ze liever privé." Met Postmen-frontman Remon Stotijn kreeg ze twee zoons, Benjahmin en Elijah, en dochter Phoenix. In 2010 kreeg ze met rapper Unortodox zoon Jesiah.

Een grap?

Hoewel het dus officieel bevestigd is door Anouks manager, gaan er steeds meer geruchten dat het een grap van de zangeres zou zijn. Anouk hield ons namelijk al eerder voor de gek. Zo verscheen er een filmpje waarin Anouk dronken te zien was. Iedereen dacht dat de zangeres zich weer eens had laten gaan, totdat bleek dat het om een reclame voor Centraal Beheer Achmea ging. Het is dus nog maar even afwachten of Anouks buik nog groter groeit...

Update: Centraal Beheer Achmea heeft inmiddels elke betrokkenheid bij de zwangerschap van Anouk ontkend: ''Wij zijn niet betrokken bij de zwangerschap van Anouk'', aldus de persvoorlichter.

Reageren