Antoin Peeters vindt Merel Westrik een topwijf

8 mei 2015 11:11 | sterren | Door Televizier

© RTL / William Rutten

Vrienden van Antoin Peeters raken er niet over uitgepraat dat hij bij RTL Nieuws een duo vormt met Merel Westrik. "Ik zie ook wel dat het een mooie vrouw is."

Antoin Peeters vervangt Rick Nieman bij RTL Nieuws en vormt daarom een presentatieduo met Merel Westrik. En ja, dat krijgt hij veelvuldig te horen nu zijn nieuwe baan bekend is. "Heel veel vrienden zeggen de laatste dagen tegen me: zo, dan sta je naast Merel," vertelt Antoin bij 100%NL. "Het is niet zozeer dat ik daar sta, maar dat ik naast Merel sta."

Mooie vrouw

Van de opmerkingen over de mooie Merel trekt Antoin zich niets aan: hij houdt werk en privé helemaal gescheiden. "Dat is heel professioneel en zakelijk," legt hij uit. "Ik zie natuurlijk ook wel dat het een mooie vrouw is, maar het is voor mij gewoon een collega waar ik al heel vaak mee heb samengewerkt."

Merel Westrik

Antoin is blij dat hij nu een vast duo vormt met Merel: hij noemt haar 'een hele goede journalist, een topwijf en een hele leuke collega'. Merel Westrik werkte eerder bij AT5 en beleefde haar landelijke doorbraak bij WNL. Vorig jaar stapte ze over naar RTL Nieuws, als opvolger van Suzanne Bosman.

Lees ook:
Ons interview met Merel Westrik over RTL Nieuws.

Bekijk hieronder hoe gezellig Merel Westrik het kan hebben met haar collega's:

Meer over