'Uitstekende act'

Aran Bade gelooft Nick & Simon niet

10 september 2022 10:43 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De kou lijkt uit de lucht tussen Nick & Simon, maar dat wil er bij RTL Boulevard verslaggever Aran Bade niet in. Hij vermoedt een façade.

Al weken gonst het van de geruchten dat het mot is tussen Nick Schilder en Simon Keizer. Zeker na hun grote interview bij Jinek waar de muzikale vrienden elkaar amper aan durfden te kijken en Nicks gezicht op onweer stond.

Streamers

Ruim anderhalve week later hing de vlag heel anders toen ze gezamenlijk naar de opening van de Streamers pop-up store kwamen en Aran Bade voor de camera van RTL Boulevard te woord stonden. Het gesprek kwam als vanouds over: vrolijk, vriendelijk en de mannen maakten meer dan voldoende oogcontact. 

Act

Zo verklaarde Nick grappend dat zijn bozige blik door te zware wenkbrauwen kwam en hamerde Simon erop dat ze écht geen ruzie hebben. Bij Boulevard waren Bridget en Luuk Ikink enthousiast over de goede sfeer, maar die pais en vree wilde er bij Bade niet in. Hij noemt het een act.

Professioneel

Wat de doorgaans onverstoorbaar positieve entertainmentdeskundige betreft is 't nog steeds bonje tussen het duo en spelen ze toneel: "Je ziet, zodra je ze weer naast elkaar zet, dat het weer de Nick & Simon zijn die we al jaren kennen. Professioneel in het geven van antwoorden, ook heel authentiek, maar daarachter zie je toch wel echt dat het op vriendschappelijke wijze niet meer goed gaat en dat ze gewoon niet meer samen door één deur gaan."

Meer over