Baby Türkèr

Arda en Amber uit Temptation Island in verwachting

13 juli 2020 09:49 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Instagram Arda
Arda en Amber uit het laatste seizoen van Temptation Island hebben zondag het nieuws wereldkundig gemaakt dat ze in verwachting zijn. Het stel heeft zelfs de uitgerekende datum al met de wereld gedeeld.

'Baby Türkèr’, zoals de kleine liefkozend door het stel wordt genoemd, zal rond 21 december 2020 ter wereld komen, schrijft Amber op haar Instagram. Voor het stel kwam de zwangerschap als een verrassing, aangezien Amber 2,5 jaar geleden te horen kreeg niet op een natuurlijke manier zwanger te kunnen worden.

Lot 

Amber kan dan ook haar geluk niet op. “Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Not expected but oh baby what a miracle you are. ✨ Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van 3 prachtige kindjes in 1 klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” 2 jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelde. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 ♥️ Baby Turker

Een bericht gedeeld door Temptation Island 2020 🌴 (@ambervgxx) op

Instagram 

Voor de baby is er zelfs al een Instagram-account aangemaakt. Tot op heden heeft ‘Baby Türkèr’ het al voor elkaar gekregen om meer dan 23.000 volgers te verzamelen.

Meer over