Arie Boomsma onrustig door vrijgezellenbestaan

11 augustus 2014 12:24 | sterren | Door Televizier

Arie Boomsma geniet van het leven als vrijgezelle man. Toch wordt de presentator een beetje onrustig als hij een vrouw gaat versieren.

Arie Boomsma maakt zich sinds de breuk met Samira druk over zijn toekomst. Toch geniet de KRO-presentator van het vrijgezellenbestaan. "Nu vind ik het heel erg fijn om vrijgezel te zijn, maar stel dat ik zestig of zeventig ben en ik ben nog alleen, vermaak ik me dan ook op deze manier?", aldus Arie. 

Arie Boomsma

Hoewel hij dus blij is om single te zijn, voelt hij ook dat het onrustig is. "Ik merkte de afgelopen jaren wel dat als ik iets met iemand had, ook al was het maar een paar weken, dat er een soort rust over me heen kwam. Dan kon ik me op die persoon concentreren, op werk en sport, en dat was het dan", vertelt hij aan Veronica Magazine. "Veel van mijn vrienden hebben clubs en restaurants en als ik daar ben en ik ben single, dan voel ik die onrust van het praten en versieren." 

Seksleven

Arie Boomsma was in het verleden niet alleen op zoek naar serieuze relaties. De presentator vertelt openhartig over zijn seksleven. "Ik ben de afgelopen jaren wat impulsiever geweest in kortstondige avontuurtjes. Dat ik niet echt een relatie begon, maar wel met die persoon naar bed ging, en ik kan concluderen dat seks altijd mooier, beter en lekkerder wordt naarmate je vaker samen bent.''

Relatie

Arie Boomsma zegt dat hij het niet erg zou hebben gevonden als hij altijd bij dezelfde vrouw was gebleven. ''Dan heb ik het niet over mijn ex, maar in het algemeen. Die exclusiviteit. Want nu merk ik dat ik onrustig word." 

In het nieuwe programma van Arie Boomsma, Alle Dagen Seks, testen vier stellen wat elke dag seks betekent dit voor een relatie. Eén kandidaat liet zijn vriendin al na 24 uur onbevredigd achter.

Meer over