Arie Boomsma teleurgesteld in Antoinette Hertsenberg

Arie Boomsma geeft Antoinette Hertsenberg een koude douche. De presentator is het niet eens met een recente uitspraak van blondine.

Arie Boomsma laat in een interview met Radio 538 weten hij de uitspraak van Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg te makkelijk vindt. De blondine vindt dat mensen niet uit de kast moeten komen op televisie. ‘’Ik denk dan altijd: verdiep je er even in. Er gebeurt juist heel iets moois. Dan vind ik het jammer dat iemand, die nota bene zelf televisie maakt, zoiets zegt. Dat stelde me een beetje teleur eigenlijk“, aldus de presentator. 

Arie Boomsma

Arie Boomsma vertelt dat hij tot nu toe alleen nog maar positieve reacties heeft gehad van de deelnemers en hun families. “We hebben in alle gevallen toestemming gekregen, de ouders zijn altijd heel erg trots en zien ze hun kind opleven. De deelnemers van Uit De Kast hebben ook allemaal contact met elkaar.”

Arie Boomsma hoop natuurlijk dat de deelnemers snel de liefde van hun leven tegen het lijf lopen. Zelf wordt hij overigens ook erg onrustig van het vrijgezellenbestaan.

Reageren