Arie Boomsma werd verliefd op zwangere vrouw

De nieuwe vriendin van Arie Boomsma was zwanger toen ze een relatie kregen. En de baby was niet van Arie, maar van haar ex-vriend.

Dat vertelt de 39-jarige Arie in een interview in het blad Jackie. "Ik ben verliefd geworden op een zwangere vrouw. Zwanger van haar ex. Ze had net besloten het kindje alleen op te gaan voeden." Maar Arie liet zich geen moment afschrikken door die wat ongebruikelijke situatie. „Maar waar ik vroeger misschien dacht: jemig, ze gaat een kind krijgen en ook nog van een ander, merkte ik dat die gedachte me nu totaal niet beangstigde."

Veroveringsperiode

Hij was simpelweg hartstikke verliefd. „Elke dag vroeg ik: 'Zullen we ontbijten, zullen we koffie drinken, mag ik je mee uit eten nemen?' Haha. En altijd hetzelfde antwoord: 'Nee, nee, nee'. Die hele ‘veroverperiode’ tijdens haar zwangerschap duurde in totaal toch zeker wel een half jaar. En eigenlijk pas nadat haar zoontje is geboren, is het tussen ons ook echt wat geworden. Haar zoon is inmiddels een paar maanden oud. We zijn dus net iets korter bij elkaar dan dat."

Samira Maas

Arie deed in het interview nog geheimzinnig over de identitieit van zijn nieuwe vriendin, maar RTL Boulevard heeft haar naam inmiddels achterhaald. Het gaat om actrice Samira Maas, die een paar jaar geleden een Gouden Kalf won voor haar rol in de film Joy.

 

Reageren