Goed nieuws!

Arjen Lubach mag ook in 2024 zijn Avondshow blijven maken

2 november 2023 10:28 | sterren | Door Judith Regeling

© David Cenzer
Arjen Lubach zit na vanavond niet zonder contract. Omroep VPRO en producent Human Factor TV onthullen vandaag dat De Avondshow met Arjen Lubach in 2024 een vervolg krijgt.

Goed nieuws dus!

De Avondshow met Arjen Lubach

Aan al het leuks komt een einde, zo ook aan De Avondshow met Arjen Lubach. Op donderdag 2 november is alweer de laatste aflevering van het seizoen te zien, maar gelukkig is dat niet definitief. VPRO en producent Human Factor TV onthullen vandaag dat de show in 2024 gewoon weer fris terugkeert, met dezelfde makers.

Dat betekent dus niet alleen goed nieuws voor Arjen Lubach, maar ook voor zijn collega's. Naast hem zijn onder meer ook Tex de Wit, Diederik Smit, Jonathan van het Reve en Soumaya Ahouaoui regelmatig te zien. De eindredactie is in handen van Janine Abbring. Dit zal komend jaar dan ook niet veranderen.

De Avondshow Stand-ups

Net als volgend jaar zal De Avondshow in de winter niet helemaal verdwijnen. In de periode tussen kerst en Oud & Nieuw verschijnen er weer nieuwe afleveringen van Arjen Lubach Presenteert: De Avondshow Stand-Ups, waarin diverse cabaretiers dagelijks hun visie op het nieuws geven. Wie dit seizoen van de partij zijn, zal later worden onthuld.

Ondertussen zit Arjen Lubach zelf ook niet stil: hij tourt de komende tijd door heel Nederland met zijn Comedy Tour.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Arjen Lubach (@arjenlubach)

De laatste aflevering van De Avondshow met Arjen Lubach is op donderdag 2 november rond 22:18 uur te zien bij VPRO op NPO1.

Meer over