Arnold Schwarzenegger stopt met Celebrity Apprentice

4 maart 2017 08:17 | sterren | Door Televizier

Arnold Schwarzenegger is alle kritiek van Donald Trump op zijn versie van de Celebrity apprentice beu en stopt als presentator van de realityshow.

Arnold maakt het huidige seizoen, dat al is opgenomen, nog af maar daarna zegt de 69-jarige filmster toch echt hasta la vista.

Trump

Reden voor zijn vertrek is de niet aflatende stroom kritiek die Schwarzenegger te verduren krijgt van Donald Trump. Voordat de Donald de machtigste man van het westelijk halfrond werd, presenteerde hij seizoenenlang met succes de Celebrity apprentice. Trump kan het niet nalaten via Twitter commentaar te leveren op de show die tegenvalt qua kijkcijfers en mediabelangstelling.

"Nare smaak"

In een interview met het tijdschrift Empire vertelt Arnie dat hij niet van plan is terug te keren als presentator van Celebrity apprentice en hij windt er geen doekjes om: "Het was een mooie kans voor mij. Maar onder deze omstandigheden wil ik het niet nog een keer doen. Door de inmenging van Trump in de show hebben de mensen een nare saak aan het programma overgehouden. Daarom wil ik ook geen onderdeel, toeschouwer of sponsor van de show zijn."

Lees ook: Eerder stelde Arnold nog voor van baan te ruilen met Trump.

Meer over