Arnold Schwarzenegger volgt Donald Trump op

16 september 2015 15:20 | sterren | Door Televizier

© Screenshot/Late Late Show with James Corden

Arnold Schwarzenegger gaat presenteren. De 68-jarige acteur en oud-politicus is het nieuwe gezicht van de NBC-show Celebrity Apprentice. 

Schwarzenegger volgt Donald Trump op, de zakenman en presidentskandidaat werd onlangs ontslagen als presentator van de populaire realityshow vanwege zijn racistische uitlatingen over immigranten.

Arnie is fan 

De producenten moesten hierdoor naarstig op zoek naar een vervanger voor de markante Trump, maar lijken daar met Arnold Schwarzenegger behoorlijk in geslaagd te zijn. "Arnie" bleek al jaren fan van de show en gaf in een persbericht aan dat hij niet kan wachten Celebrity Apprentice een nieuw élan te geven. "Ik vind het geweldig hoe Celebrity Apprentice al tien jaar laat zien dat teamwork belangrijk is om de uitdagingen in het zakenleven om te zetten in overwinningen. Ik kan ook niet wachten mijn steentje bij te dragen aan de show en miljoenen op te halen voor het goede doel."

Trump is fan van Arnie

In een reactie op het nieuws feliciteerde Donald Trump zijn opvolger via Twitter. De Donald is er van overtuigd dat Arnold het geweldig gaat doen en veel geld zal ophalen voor de goede doelen die het programma steunt.

Naar verluidt ontving Trump een slordige 3 miljoen dollar per aflevering. Zelfs na zijn ontslag blijft de ondernemer aan Celebrity Apprentice verdienen: hij krijgt als mede-bedenker van de show een deel van de winst. 

Meer over