"Arseno Hall regelde drugs voor Prince"

6 mei 2016 13:59 | sterren | Door Televizier

© Screenshot YouTube

De dood van muziekicoon Prince krijgt een bizarre draai. Volgens zangeres Sinéad O'Connor zou Prince van drugs zijn voorzien door talkshowpresentator Arsenio Hall.

Prince en Arsenio waren jarenlang goed bevriend en de doorgaans schuchtere muzikant verscheen zelfs geregeld in Halls' praatprogramma.

Drugdealer

Maar volgens Sinéad O'Connor, die van het Prince nummer Nothing compares 2 U een wereldhit maakte, is Arsenio indirect verantwoordelijk voor het overlijden van de wereldster. Op haar Facebook pagina meldde Sinéad enkele dagen na zijn overlijden dat Prince al lange tijd verslaafd was aan hard drugs en dat ze de politie wel kon helpen de dealer te vinden: Arsenio Hall.

Rechtszaak

Het spreekt voor zich dat Hall die aantijging niet over z'n kant laat gaan. Donderdag klaagde hij O'Connor aan voor 5 miljoen dollar wegens laster. Ook wees hij er, niet geheel onterecht, op dat Sinéad de laatste jaren bekend staat om haar bizarre gedrag en de vele, onsamenhangende posts op social media. 

Drankje

Sinéad lijkt sowieso een hekel aan Arsenio te hebben. In hetzelfde Facebook bericht beticht ze hem ervan iets in haar drankje gedaan te hebben, "jaren geleden tijdens een feestje bij Eddie Murphy thuis". Hall heeft laten weten O'Connor amper te kennen en haar zeker 25 jaar geleden voor het laatst gezien te hebben. Hij voegde daar aan toe dat de Ierse zangeres Prince slechts een aantal keren ontmoet heeft, waardoor ze geen idee kan hebben waar ze het over heeft.

Meer over