Art Rooijakkers komt geregeld in homobar

Art Rooijakkers maakt er geen geheim van: als de presentator gaat stappen is het niet ondenkbaar dat hij in een gaybar terechtkomt. 

Art vertelde in de ochtendshow van dj Lex Gaarthuis op 100 % NL dat hij zich best kan vermaken in roze horeca: "Niet wekelijks, maar als we op stap gaan in Amsterdam dan kom je weleens ergens terecht. En ik heb laatst nog verslag gedaan van het Pride concert op de Dam. Na afloop gingen we met z'n allen nog de stad in en dan kom je ook in homokroegen.

"Lekker hapje"

Art verslaat morgen samen met Richard Groenendijk de jaarlijkse botenparade. Lex wilde van Richard weten of Art in homokringen bekend staat als "lekker hapje". Enigszins beduusd constateerde de cabaretier dat zijn collega zeker een knappe man is, maar dat hij daar nooit zo over nagedacht heeft: "Ik word weleens moe van homo’s die hopen dat een heteroman voor een dagje omslaat of zo. Ik geloof daar niet zo in. Ik heb het in ieder geval niet geprobeerd bij Art."

Versierd

Tijdens zijn bezoekjes aan homokroegen is Art naar eigen zeggen nog nooit versierd. Dat heeft een hele goede reden, de presentator heeft een tactiek die hij vroeger al gebruikte toen hij op meidenjacht was: "gewoon niemand aankijken". 

Reageren