Art Rooijakkers loopt 4000 euro bij elkaar

Terwijl Nederland op één oor lag, zette Art Rooijakkers zijn beste beentje voor. De presentator liep mee tijdens de Nacht van de vluchteling en haalde daarmee zo'n 4000 euro op.

Dit is de tweede keer dat Art deelneemt aan de 40 kilometer lange sponsortocht die aandacht vraagt voor de mondiale vluchtelingenproblematiek. Dit jaar werd er op twee locaties in Nederland gelopen: van Rotterdam naar Den Haag en van Nijmegen naar Arnhem.

Lekker lopen

Art koos voor de laatste route en mocht om middernacht eigenhandig het startsignaal geven in Nijmegen, dankzij de vierdaagse dé wandelstad van Nederland.

Daarmee ging de voetreis van start. Er hing heel wat van zijn deelname af: de afgelopen weken werd hij door fans en betrokkenen voor maar liefst 3952 euro gesponsord. Aan zijn posts op Instagram te zien ging het nachtelijke avontuur hem echter eenvoudig af. Halverwege viel er in elk geval nog voldoende te lachen.

En uiteindelijk kwam hij met zijn vrienden even voor negenen aan bij de finish in Nijmegen. En dat stemt dan natuurlijk ook weer vrolijk.

Reageren