Art Rooijakkers over Wie is de Mol in Hongkong

Het veertiende seizoen van Wie is de Mol? speelt zich af in Hongkong. En Art Rooijakkers belooft dat het dit jaar nog beter wordt.

Owen Schumacher, Sofie van den Enk, Tygo Gernandt, Jennifer Hoffman, Aaf Brandt Corstius, Maurice Lede, Susan Visser en Jan-Willem Roodbeen reizen voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? naar Hongkong.

Joker

Elke week gaat degene die het minst van de Mol weet naar huis. Behalve de Mol, die gaat nooit naar huis.  In deze editie zit een nieuw element: de zwarte vrijstelling, die jokers van anderen onschadelijk maakt.

Perfecte locatie

Volgens Art Rooijakkers is Hongkong een perfecte locatie voor de Mol. „Je hebt er wolkenkrabbers, veel drukte, maar kunt ook bij een verlaten strand komen, in de mooie natuur en bij een verlaten fabriek - want die moet er altijd zijn in Wie is de Mol?.”

Hong Kong

Volgens de presentator is vooral de manier waarop  Hongkong in beeld wordt gebracht de moeite waard. „Dat maakt de stad bijna een personage.

Thriller

Maar het belangrijkste blijft het spelletje zelf: „Je  kunt Wie is de Mol? zien als een avontuurlijk spelprogramma, je kunt meespeuren en er eindeloos over doorpraten. Het is een thriller en je wilt het antwoord weten.”

Reageren