Ashton Kutcher verdient het beste

16 Oktober 2013 10:50 | sterren | Door Televizier

Ashton Kutcher mag zich de best verdienende tv-acteur van het jaar noemen. Hij sleepte het meeste geld binnen met zijn rol in Two and a Half Men.

Tussen juni 2012 en juni 2013 verdiende Ashton 24 miljoen dollar (17,7 miljoen euro) dankzij zijn rol als Walden Schmidt in de comedyserie. Het is al de tweede keer op rij dat hij op de eerste plek in de Forbes-lijst staat. Zijn Two and a Half Men-collega Jon Cryer staat op de tweede plek met 21 miljoen dollar (15,5 miljoen euro).

De 'halve man' uit de succesvolle serie, Angus Jones, is ook in de top tien te vinden. Hij staat op de zevende plaats met 11 miljoen dollar (8 miljoen euro).

Ray Romano

Ray Romano staat op de derde plek in de lijst die Forbes samenstelde. Hij zag het afgelopen jaar 16 miljoen dollar (11,9 miljoen euro) bijgeschreven worden op zijn bankrekening dankzij zijn rol in de serie Parenthood, de royalties van Everybody Loves Raymond en het inspreken van de stem van Manny de Mammoet in de Ice Age-films.

Neil Patrick Harris

Ook How I Met Your Mother-acteur Neil Patrick Harris verdiende lekker met 11 miljoen euro. Patrick Dempsey kon 9,6 miljoen euro bijschrijven, met name dankzij Grey's Anatomy. Dexter-ster Michael C. Hall kreeg 7,4 miljoen euro.

Meer over