Groot besluit

B&B Vol Liefde-Marian zet haar bedrijf te koop

16 augustus 2023 14:14 | sterren | Door Tessa Kok

In B&B Vol Liefde zien kijkers dat Marian het goed voor elkaar heeft in Portugal. Naast haar prachtige B&B, beschikt ze ook over een succesvol makelaarsbedrijf. De B&B-eigenaresse deelt vandaag via Instagram dat haar bedrijf te koop staat.

Mooi geweest na 30 jaar

Marian heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om een succes te maken van haar makelaarsbedrijf. Haar succesvolle bedrijf heeft de naam Portugese Property Investments. Via een bericht op Instagram laat de B&B-eigenaresse vandaag weten dat ze besloten heeft om het bedrijf te verkopen.

''Na ruim 30 jaar heb ik besloten om mijn bedrijf te verkopen. Geïnteresseerden kunnen mij berichten. Alles zal vertrouwelijk in behandeling worden genomen'', schrijft Marian. In een andere post voegt ze nog toe: "Ja, het is echt mooi geweest. Blijf wel mijn baby.''

B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde heeft Marian het regelmatig over haar makelaarsbedrijf. Eerder in het seizoen zagen we hoe de B&B-eigenaresse haar potentiële liefdesmatches meenam naar haar kantoor om te laten zien wat ze heeft bereikt. Marian is in het huidige seizoen van B&B Vol Liefde op zoek naar de ware liefde. Momenteel proberen Olof, Ed en Tom haar hart te veroveren.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Meer over