Na doodsbedreigingen

B&B Vol Liefde-Marian zet villa in Portugal te koop

6 november 2023 13:51 | sterren | Door Tessa Kok

© RTL

B&B Vol Liefde-deelneemster Marian heeft besloten om haar villa in Portugal te verkopen. Eerder keerde de realityster al voor een tijdje terug naar Nederland nadat ze doodsbedreigingen ontving van een oud-medewerkster.

Opgelicht en bedreigd

Marian onthulde eerder al dat ze opgelicht is door een voormalig medewerkster. Zij zou maar liefst 120.000 euro hebben weggesluisd van haar privérekening. Maar daar bleef het niet bij, want de B&B Vol Liefde-deelneemster werd ook met de dood bedreigd. Naar aanleiding van deze heftige situatie, besloot ze daarom om voor een tijdje naar Nederland te gaan. In september maakte ze bekend toch terug te gaan naar haar villa. ''Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden”, zei ze toen.

Te koop

Inmiddels heeft Marian toch besloten om haar prachtige villa te koop te zetten. Dat verdrietige nieuws maakte ze maandag bekend via een filmpje op haar Instagram account. ''Na alles wat hier gebeurd is. Ik weet er geen raad mee. Ik voel me ook niet meer op m'n gemak'', zegt ze in het filmpje. ''Ik denk er iedere dag eraan, Ik ben zo belazerd. Nee, ik voel me niet lekker. Dus vanaf vandaag is mijn beautiful villa te koop'', laat ze erover uit. 

Meer over