Powervrouw!

B&B Vol Liefde-Marian pakt leven weer op na doodsbedreigingen: 'Ik moet erboven staan'

11 september 2023 14:05 | sterren | Door Janine van Rooden

© RTL

Onlangs werd bekend dat Marian uit B&B Vol Liefde wordt bedreigd en dat ze daarom uit voorzorg onderduikt. Ze heeft nu toch besloten om haar leven weer op te pakken, ondanks dat het gevaar nog niet is geweken.

Dat laat ze weten aan AD.nl.

Doodsbedreigingen

Vlak voor de reünie-uitzending van B&B Vol Liefde wordt bekend dat Marian door een oud-medewerker van haar makelaarskantoor in Portugal voor 120.000 euro is opgelicht en met de dood wordt bedreigd. Ze durft daarom niet terug te keren naar haar prachtige stulpje daar en verblijft voorlopig in haar andere huis in Den Bosch.

Terug naar Portugal

Marian is nog steeds niet gerust op de situatie - omdat de oud-medewerker niet achter de tralies zit - maar heeft toch besloten weer naar haar Portugese bed and breakfast af te reizen. "Ik moet erboven staan. Ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden." Wel neemt ze extra maatregelen. "Ik zal me niet op mijn gemak voelen in mijn eigen huis, maar ik let extra op en slaap met de deuren op slot." Daarnaast houden haar buren, vrienden en kennissen een oogje in het zeil.

Bekijk ook: alles over B&B Vol Liefde

Chihuahua Amy

En dan is er nog meer slecht nieuws voor Marian, want het gaat ook al niet goed met haar hondje Amy. Die moet begin oktober een zeer specialistische openhartoperatie ondergaan. "Anders gaat ze dood. En die operatie is heel spannend, want de overlevingskans is maar vijftig procent." De B&B Vol Liefde-deelneemster heeft het er allemaal erg moeilijk mee. "Dat hondje is mijn kindje, ik hoop zo dat ze het redt."

Meer over