Babynieuws: Dino Show-presentator Jandino Asporaat voor de tweede keer vader

7 januari 2014 13:20 | sterren | Door Televizier

De altijd vrolijke Jandino Asporaat is in de zevende hemel. De komiek en zijn vriendin Shirley verwachten een tweede kindje.

Jandino maakte het blije nieuws bekend in zijn tv-programma De Dino Show. "Ik vind het wel tof om met het mijn kijkers te delen. Het duurt nog een paar maanden voordat het kindje er is," vertelde de trotse bijna-vader aan RTL Boulevard.

Hormonen

In Huize Asporaat is het momenteel iets minder gezellig. Zijn vrouw Shirley zit volgens Jandino vol hormonen en 'Je kunt beter het huis verlaten', grapt hij. Jandino voegt de daad bij het woord en zit op dit moment met vrienden op Curaçao om 'uit uit te rusten'. 'Een kindje maken is ook een zware bevalling', lacht Jandino.

Broertje of zusje

De presentator trouwde in juli 2013 met zijn jeugdliefde Shirley. Samen kregen ze in 2011 al zoon Elijah Valentino. Hij is volgens de komiek helemaal door het dolle. 'Ik krijg een broertje of zusje. Hij vindt het helemaal leuk.'

Jandino

Jandino Asporaat is naast presentator ook cabaretier, tekstschrijver en zanger. Zo stond Asporaat in 2013 op de planken met de avondvullende voorstelling De Revue. Daarnaast schrijft hij teksten voor onder meer De Volkskrant en het NTR-programma Raymann Is Laat.

Meer over