Spannend

Bachelor Paul belooft verrassingen in de rest van het seizoen: ‘Bereid je maar ergens op voor’

24 april 2024 14:13 | sterren | Door Tessa Kok

© De Bachelor / Videoland
Het liefdesprogramma De Bachelor is momenteel in volle gang. Niet met één, maar met twee Bachelors: Paul en Rien. Als we Paul mogen geloven, belooft de rest van het seizoen nog vol met verrassingen te zitten.

Dat vertelt hij in een interview met Grazia.

Komende afleveringen

Paul en Rien leren de vrouwen die voor hen naar Zanzibar zijn gekomen steeds beter kennen in het liefdesprogramma. Niet alle vrouwen krijgen bij iedere rozenceremonie een roos. Met sommige vrouwen kunnen de mannen het al heel goed vinden.

Paul en Rien hebben al gezoend op een date, en Paul zelfs met twee vrouwen. Op de vraag wat we van de rest van het seizoen kunnen verwachten, antwoordde hij als volgt: “Nou als het aan de vrouwen ligt in ieder geval niet meer heel veel zoenen, maar het ligt niet aan de vrouwen”, zegt Paul lachend. “Dus bereid je maar ergens op voor.” 

Steeds meer gevoelens

Volgens Paul komen er steeds meer gevoelens bij kijken. ''De laatste aflevering was voor mijn gevoel de eerste aflevering waar opeens iedereen er helemaal in zit. Er is gevoel, mensen doet het wat, er ontstaan een beetje ruzies. Maar ook voor mij”, zegt hij over de laatste aflevering die op Videoland verscheen. 

Paul ziet de afleveringen nu voor het eerst op televisie terug, wat soms verwarrend kan zijn. “Ik weet natuurlijk niet wat die vrouwen destijds over mij hebben gezegd. Bij de een denk ik: oké, blijkbaar boeide het je allemaal helemaal niets, en blijkbaar boeide het jou heel veel.''

De Bachelor verwacht dat als er voor hem verrassingen in de afleveringen zitten, kijkers ook nog wel wat vuurwerk kunnen verwachten. ''Ook omdat de dates steeds extremer en langer worden. En het geduld van de vrouwen raakt een beetje op bij sommigen.''

Er verschijnt iedere donderdag een nieuwe aflevering van De Bachelor op Videoland

Meer over