Barbie en Michael bijna gescheiden

28 oktober 2016 09:23 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

Het huwelijk van Samantha de Jong en Michael liep bijna op de klippen door hun verhuizing naar Spanje. De twee hebben het zelfs over een scheiding gehad.

Voor de realityserie Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos vertrok het stel naar Torremolinos om daar Feestcafé Gezelligheid te openen. Emigreren naar een zonnig klimaat leek op het eerste gezicht ideaal, maar de praktijk bleek weerbarstig.

Heimwee

Michael was tot frustratie van Samantha alleen maar aan het werk terwijl zij met heimwee aan het strand zat. „Er was zoveel stress, Michael was zoveel weg”, zegt ze tegen RTL. „Ik at niet meer. Ik had blaren in mijn mond van de stress." Het ging zo slecht met de relatie dat zelfs het 's-woord' viel. „Michael zei: Dan is er maar één oplossing, en dat is scheiden.''

Alleen strand

Gelukkig zijn de twee er voorlopig toch uitgekomen. Samantha keerde terug naar Nederland terwijl Michael nog even de laatste toeristische weken in Feestcafé Gezelligheid afhandelt. Tot opluchting van Samantha: „Ik ga weer sporten en zie vriendinnen en familie. In Spanje was alleen strand en zee en daar raak je ook wel een keer op uitgekeken."

En de tijdelijke scheiding is best goed voor de relatie. „Zonder Michael is ook wel even leuk. Ik kom nu geen vieze boxershorts meer tegen en heb minder rotzooi in huis."

Toch blijft de vraag: wat heeft Barbie aan haar gezicht gedaan?

Meer over