Barbie komt met biografie 'Van Bimbo tot Business Babe'

Samantha de Jong werd als ‘ Barbie’ in Oh Oh Cherso plotseling een een bekende Nederlander. De Haagse realityster komt nu met een biografie: Van Bimbo tot Business Babe.

In het boek vertelt Samantha hoe haar bekendheid haar leven veranderd heeft. De Jong was namelijk een heel normaal meisje uit Scheveningen voordat ze als Barbie in Oh Oh Cherso te zien was.

Oh Oh Cherso

In Oh Oh Cherso werd een stel Haagse jongeren gevolgd op hun vakantie in het Griekse Chersonissos. De realityserie was een enorm succes. Gemiddeld 1,5 miljoen Nederlanders bespraken wekelijks de dronken avonturen van Matsoe Matsoe, Sterretje, Kaboutertje, Elize, Little Princess, Tijgertje, Sniper en Barbie.

Barbie

Barbie verdween na het programma niet van de televisie. In 2012 kreeg ze op RTL 5 haar eigen show Barbie’s Bruiloft, over haar huwelijk met Michael. Inmiddels zijn Samantha en Michael ouders van de kleine Angelina en worden hun babyperikelen op de voet gevolgd in de realityserie Samantha en Michael willen rust in de tent.

Druk

Het worden drukke tijden voor Barbie. Naast haar biografie werkt de realityster namelijk ook aan eigen schoolagenda’s, met typische Barbie-tips en weetjes. Van Bimbo tot Business Babe ligt vanaf 1 februari volgend jaar in de winkels.

Reageren