Barbie komt met carnavalskraker

Barbie vond het tijd voor iets nieuws. De realityster heeft een heus carnavalsliedje opgenomen. Het nummer heet 'Het enige wat ik wil... is een tattoo op mijn bil'.

Barbie heeft het liedje al ingezongen in Boxtel. Ook haar echtgenoot Michael en manager Jake zingen mee. Een cameraploeg van RTL 5 filmde het hele gebeuren. De beelden worden waarschijnlijk gebruikt in de nieuwe realityserie van Barbie en Michael.

Opnames clip

Morgenavond neemt de kersverse nachtegaal een clip op in café Rosser in Noordwijk. De opbrengst van het nummer gaat naar de Stichting Tegen Zinloos Geweld.

Zinloos Geweld

De tekst heeft namelijk alles te maken met de strijd tegen zinloos geweld.  Zo zingt Barbie ondermeer 'Ik hoef geen dure tas, ik hoef geen dure jas.. Het enige wat ik wil, is een tattoo op mijn bil.'  De tatoeage verwijst naar het lieveheersbeestje dat symbool staat voor de Stichting Tegen Zinloos Geweld.

Charmeoffensief

Volgens manager Jake Hampel is het nummer ook een soort charmeoffensief. 'Barbie is afgelopen jaar gewelddadig neergezet. We moeten laten zien dat ze niet zo is en dat Barbie ook helemaal niet op geweld zit te wachten.'

Reageren