Barbie & Michael over Barbie's Baby

22 augustus 2012 17:03 | sterren | Door Televizier

Barbie staat op het punt van bevallen. Haar realityprogramma Barby's Baby gaat op 28 augustus van start. Televizier.nl sprak met de zoetgevooisde Haagse en haar echtgenoot Michael.

Hoe gaat het met je?
Barbie: „Ik heb m’n ups en downs, nu wordt het wel zwaarder ook omdat het zo warm is. 

Wat hebben ze allemaal gefilmd?
We zijn sinds een maand bezig met filmen, en we doen het lekker rustig aan. Het is wachten op de bevalling. Maar ze hebben gefilmd dat we de babykamer uitzochten en dat we kleertjes kopen en naar zwangerschapsyoga. Bij Barbie’s bruiloft werd er elke dag gefilmd.”

Gaat Michael gezellig mee kleren kopen?
„Als we gaan shoppen zoekt hij mijn kleren uit, dan is het net alsof ik met vriendinnen op stap ben. Of hij komt met een jurkje voor me thuis. Ik ben blij met zo’n man. Hij maakt ook schoon thuis. Ja, ik heb wel last van m’n hormonen. Je voelt je zo anders dan normaal. Ik kan om de gekste dingen boos worden. Als hij iets zegt wat me niet zint, schiet ik uit m’n slof.” 

In de voorstukjes van Barbie's Baby lijkt het alsof Michael het zwaar te verduren heeft gehad
Michael: „Dat is ook zo. Soms zitten de buien van Barbie me tot hier en dan vertel ik haar de waarheid. Dat zie je ook in de serie. Dan heb ik een koffer gepakt, maar dan denk ik er een uurtje over na, bel ik een vriend en dan heeft ze meestal toch wel gelijk. Maar we hebben niet altijd ruzie hoor.” 

Mis je de alchol heel erg?
„Dat valt wel mee. Ik mis meer een broodje filet americain.” 

Ben je bang voor de bevalling?
„Ik weet niet wat ik moet verwachten, maar alleen de bovenkant wordt gefilmd hoor. Misschien is het leuk om later aan m’n dochter te laten zien. Dat vond ik ook bij Barbie’s Bruiloft.” 

Ga je met volle make up bevallen?
„Nee zeg. Ik draag de laatste tijd toch al niet zo veel make-up. Ik ben gewoon lekker mezelf.” 

Ben jij ook bij de bevalling, Michael?
„Ja, ik ga 'r hand vasthouden. Ik heb al een zoon, dus ik weet een beetje hoe het gaat.”  

Heb jij eigenlijk een baan?
Michael: „Ik heb een onderhoudsbedrijf, maar dat ligt al een tijdje stil omdat ik Barbie bij sta.”

Vind je het nog wel eens raar dat je zo bekend bent?
Brabie: „Het is precies 2 jaar geleden dat Oh Oh Cherso op tv kwam, ik vind het hartstikke leuk. Ik wilde vroeger twee dingen: beroemd worden en Barbie worden. Het is allemaal uitgekomen. En ik hoop dat het hierna door gaat met de tv-programma's.”

En Michael?
„Ik vind de bekendheid nog steeds raar. Loop ik in de supermarkt en dan fluisteren mensen, hé daar heb je Michael van Barbie. Dan denk ik 'Oh jee'. Maar het went, ik ging een keer mee met een 'meet en greet' van Oh oh Cherso en toen moest ik op de foto met 2200 jongeren. Het voelde alsof ik een popster was. Toen heb ik eerst twee tequila achterover geslagen om een beetje rustig te worden.” 
Barbie: 'We komen bij die 'meets en greets' dansend op, maar Michael kon niet zo goed dansen dus die deed alleen z’n armen een beetje omhoog en bij de tweede 'meet and greet' stond ie aan de bar. Toen was ik wel een beetje boos.”

 

Meer over