Barbie's baby viert feestje

Barbie en Michael hadden gisteren duidelijk nog even geen rust in de tent; de eerste verjaardag van dochter Angelina werd groots gevierd.

Barbie en Michael trokken alles uit de kast om Angelina een geweldige verjaardag te bezorgen. Uiteraard was er een enorme taart in de vorm van een Barbie en de kleine kreeg een grote berg cadeaus. Het feestje vond plaats in de bar van Barbie.

Angelina wandelt

Samantha, Barbies echte naam, en Michael vertellen aan RTL Boulevard vol trots over hun dochtertje. Het gaat hartstikke goed met de kleine Angelina. "Ze is groter geworden, ze wandelt en ze kruipt", meldt Barbie.

Verrassing voor Michael

Barbie had ook nog een leuke verrassing voor manlief Michael. Opeens begon de blondine te roepen dat ze weer zwanger was. Michael kreeg al hartverzakking, maar gelukkig ging het slechts om een grapje van zijn vrouw.

Rust in de Tent

Barbie en Michael hadden gisteren dus duidelijk nog even geen rust in de tent. Deze rust hoopten ze te vinden tijdens de opnames van Samantha en Michael Willen Rust in de Tent in Spanje. Dat liep allemaal een beetje anders. De hele familie ging namelijk voor het eerst kamperen en dat viel toch een beetje tegen.

Met de wc-rol onder de arm naar de wc bevalt Barbie totaal niet en Michael had geen zin om telkens het chemische toiletje te reinigen. Tot overmaat van ramp stonden er regelmatig honderden fans voor hun tent en werd Barbie opgenomen in het ziekenhuis.

De Spaanse avonturen van Barbie en Michael zijn vanaf maandag om 20.30 uur op RTL 5 te zien.

Reageren