Barbie wil graag tweede baby

Waarschijnlijk hebben Michael en Samantha voorlopig nog geen rust in de tent. Het lijkt er namelijk op dat Barbie zwanger is van de tweede.

Samantha, beter bekend als Barbie, gedroeg zich gisteravond wel heel vreemd in haar reallife-soap Samantha en Michael Willen Rust in de Tent.

De blondine had last van stemmingswisselingen, vreetbuien en bleek vijf dagen over tijd te zijn. Dat kan maar één ding betekenen: Barbie en Michael verwachten een tweede kindje.

Barbie wil graag tweede

Toch is Barbie nog niet helemaal zeker van haar zaak: "Misschien wil ik die symptomen ook wel gewoon hebben, omdat ik graag een tweede wil. Ik vind het zo leuk om moeder te zijn", vertelde ze.

De kans dat ze zwanger is, lijkt redelijk groot, de 22-jarige realityster had de anticonceptiepil namelijk al weggegooid. Dat tot woede van manlief Michael, "die nu nog helemaal geen zin heeft in een baby".

Zwangerschapstest

In de promo voor volgende week is te zien dat Barbie een zwangerschapstest doet. Uit haar reactie is af te leiden dat ze inderdaad zwanger is, maar of dat daadwerkelijk zo is moeten we nog even afwachten.

Spaans ziekenhuis

Tijdens de opnames van Samantha en Michael Willen Rust in de Tent werd Barbie opgenomen in een Spaans ziekenhuis. Ze had toen last van hyperventilatie en een te lage bloeddruk. Zou de eventuele zwangerschap hier ook een rol bij hebben gespeeld?

Reageren