Hoognodig op vriendendate

Barman Victor Abeln mist vriend en oud-collega Sergio

13 september 2022 15:08 | sterren | Door Marjolein Vos

© Wessel de Groot
Het is even wennen voor barman Victor Abeln dat zijn oud-collega en goede vriend Sergio Vyent niet meer meewerkt aan First Dates. In tijdschrift Vriendin vertelt hij dat maître Denice een lieverd is, maar dat Sergio wel echt zijn maatje was. Hij mist de oude maître duidelijk.

Sinds het begin van het programma First Dates in 2015 zijn zowel Victor als Sergio vrij snel vaste gezichten in het programma. Zeker in het begin gebruikten de twee elkaar als toetssteen, vertelt Victor. Mede dat zorgde voor een sterke band tussen de twee. Zo was er ook overleg als Victor een klus aangeboden kreeg. "Hij is een van de weinige vrienden die ik onder speeddial heb staan."

Minder contact

Dat Victor minder contact heeft met Sergio, vindt hij wel jammer. Sergio vertrok bij het programma omdat hij een theatertour heeft met Jim Bakkum. De opnames lopen gelijk met de tour en daarom was het niet meer te combineren voor hem. Toch heeft Sergio gezegd dat hij een terugkeer niet uitsluit. Goed nieuws voor de kijker dus en goed nieuws voor Victor.

Meer over