Bastiaan van Schaik showt nieuw figuur

27 September 2016 11:29 | sterren | Door Televizier

© Roy Beusker/BNN

Stylist van de sterren Bastiaan van Schaik is 33 kilo afgevallen en deelt op Instagram vol trots kiekjes van voor en na zijn operatie. 

Bastiaan van Schaik onderging drie maanden geleden een maagverkleining en het resultaat mag er zijn.

 
Negentig kilo

Bastiaan werd bekend door aan te schuiven bij RTL Boulevard als lifestyle-expert. Daarna was hij jurylid in Holland’s en Benelux’ next top model. De modeman stond altijd bekend om zijn grote omvang. Die tijd is achter de rug, want de 47-jarige weegt nu rond de negentig kilo.  

Mini-maag

In februari dit jaar woog de tv-persoonlijkheid nog 120 kilo. Hij gooide het roer om, vertelde hij aan LINDA: “Gezond leven en zes keer per dag eten. Geen champagne meer en geen cola, want dat kan mijn mini-maag (zo groot als een kiwi) niet aan.” Ambitieus is hij zeker: “Het zou super zijn als ik in september 2017 fit genoeg ben om mee te doen aan de Dam tot Damloop.” 

Dam tot Damloop

Bastiaans YouTube-kanaal staat vol met vlogs over zijn gastric bypass-ingreep. Hij nam de video’s op voor LINDATV. Wie Bastiaan nog wil zien in zijn oude voorkomen, kan zijn laatste vlog bekijken die hij opnam vlak voor de operatie.

Meer over