BBC wil seksuologe Goedele Liekens binnenhalen

Goedele Liekens presenteerde vorige week Sex In Class op het Britse Channel 4 en oogstte veel lof. Ook de BBC zou nu interesse hebben in de Vlaamse seksuologe.

Goedele Liekens, in Nederland vooral bekend van Divorce Hotel en haar optredens in RTL Late Night, is een sensatie in Groot-Brittannië. Haar tv-show Sex In Class, waarin de Vlaamse seksuologe seksles geeft aan Britse tieners, kreeg veel lof van de media en van kijkers. Dat is ook de BBC niet ontgaan: de Britse publieke omroep zou Goedele maar wat graag binnenhalen.

Plezant

De BBC zou met Goedele willen samenwerken voor een Britse seksenquête. "Tuurlijk ben ik gecharmeerd," vertelt de seksuologe aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. Toch zal ze niet snel vertrekken uit België: "Ergens is het spijtig dat mij dit nu op mijn 52ste overkomt. Op mijn 30ste zou ik onmiddellijk naar Londen verhuisd zijn, terwijl ik het nu alleen maar heel plezant vind. Ik heb nul ambitie om hier een tv-carrière uit te bouwen, maar ik zeg ook niet nee tegen andere programma's."

Lees ook:
Goedele Liekens heeft moeite met Engelse straattaal

Reageren