Beau van Erven Dorens boos op Wilfred Genee

5 april 2016 11:49 | sterren | Door Televizier

© SBS - Elvin

Beau van Erven Dorens was te gast in Wat Gaat Er Nu Door Je Heen, het interviewprogramma van Wilfred Genee. Maar dat is hem allesbehalve goed bevallen. 

In het interview op RTL 7 ging Wilfred Genee er af en toe best hard in bij Beau. Hij vond dat de presentator maar wat aanmodderde en zei keer op keer dat Beau nogal veel kijkcijfersmislukkingen op zijn naam heeft staan. Beau van Erven Dorens reageerde in de uitzending een tikje gepikeerd maar bleef toch lachen.

Zomergasten

Op Radio 538 vertelt Beau nu dat hij allesbehalve blij was met de uitzending. „We zouden een soort Zomergasten met sportfragmenten doen, maar je krijgt de hele tijd de ene bash na de andere om je oren. Hij was me echt aan het kielhalen. Ik dacht: wat moet ik hier in godsnaam?”

Lage journalistiek

Wat Gaat Er Nu Door Je Heen levert interessante en spannende interviews op, maar volgens Beau is dit niet de manier om te interviewen „Kijk, zo’n jongen doet heel aardig, zet je op zo’n stoel en zegt dan alleen maar: ‘Je bent die man van twaalf ambachten, dertien ongelukken.’ Achter elkaar door zit hij onzin te spuien. Het is een vorm van journalistiek, maar wel het laagste van het laagste.”

Als het aan de RTL 4-presentator ligt, heeft hij in de toekomst nooit meer iets met Wilfred Genee te maken. „Wilfred Genee, Jezus… Die is uit mijn adresboek, kan ik je vertellen. Ja, natuurlijk!”

Meer over