Pijnlijke bedoeling

Beau van Erven Dorens laat zich live in de uitzending steken door een bloedzuiger: 'Let's do it!'

23 maart 2023 10:19 | sterren | Door Judith Regeling

© RTLXL
Beau van Erven Dorens zit nog geen drie dagen in zijn talkshowstoel, maar nu al heeft hij weer voor een opmerkelijk tv-moment gezorgd. De talkshowhost liet zich gisteravond live aanvallen door een bloedzuiger.

Zijn innerlijk Freek Vonk kwam duidelijk even omhoog.

Lees ook: 6x waarom het in de talkshow van Beau van Erven Dorens nooit saai is 

Steken en Prikken

Beau van Erven Dorens deed dit natuurlijk niet zomaar. De talkshowhost had gisteravond Jurre Geluk en Emma Wortelboer over de vloer, die zich in (het tegenwoordig YouTube-programma) Steken en Prikken regelmatig laten pijnigen door diverse insecten, spinnen en slangen. Het zou echter Beau niet zijn als hij meer wil weten dan het standaard praatje. Daarom ging hij zelf ook de uitdaging aan.

Emma Wortelboer

Als er dus iemand ervaringsdeskundige op dit gebied is, is het Emma Wortelboer wel. Zij heeft zich eerder al laten steken door de bekende bloedzuiger en bereidde de talkshowhost er dus kort van tevoren al even op voor. "Ik gaf het een 4,5 van de tien op de pijn-o-meter", aldus de presentatrice. "Het is vooral een langdurige pijn. Zijn steek is even kort, vurig en heftig, maar deze blijft zuigen." Toch liet Beau zich hierdoor niet uit het veld slaan. "Let's do it!"

Beau van Erven Dorens

Benieuwd of Beau van Erven Dorens het heeft uitgeschreeuwd van de pijn of dat het eigenlijk allemaal wel meeviel? Bekijk hieronder het complete fragment.

Beau is iedere werkdag rond de klok van 22:00 uur te zien op RTL4.

Meer over