De liefste man

Beau van Erven Dorens verkozen tot liefste Nederlander

Het regent prijzen en zijn programma's scoren hoge cijfers: het mag gesteld worden dat 2018 een fantastisch jaar is voor Beau van Erven Dorens. Maar het kan altijd beter. Vanaf nu mag Beau zich namelijk ook nog eens de liefste mannelijke bekende Nederlander noemen.

Dat blijkt uit een onderzoek dat Peil.nl onder 2633 Nederlanders heeft uitgevoerd voor het magazine Wendy van Wendy van Dijk. Koningin Máxima mag de titel 'liefste vrouwelijke BN'er' aan haar naam toevoegen. 

Lief zijn

Beau wordt een beetje ongemakkelijk van alle lof. "Mijn eerste reactie is: ik ben vereerd en moet dit meteen aan mijn vrouw en kinderen doorgeven. Dit is wel waar het in het leven over gaat: lief zijn voor anderen. Aan de andere kant, ook door het winnen van de Gouden Televizier-Ring, ben ik de laatste tijd zo verwend geweest met loftuitingen dat ik er wat ongemakkelijk van word. Laat mij maar weer even werken, denk ik dan."

Goud

Het lijkt de laatste tijd dan ook dat alles wat Beau aanraakt, in goud verandert. De presentator won de Gouden Televizier-Ring voor zijn programma Beau Five Days Inside. Bovendien nam hij in oktober de Zilveren Televizier-Ster mee naar huis voor zijn presentatiekunsten. Momenteel scoort Beau met The Rotterdam Project.

Meer over:

Reageren