Beau van Erven Dorens vertrekt bij SBS 6

17 april 2015 14:55 | sterren | Door Televizier

© SBS - Elvin

Beau van Erven Dorens verlaat SBS 6 na zes jaar. Hij vindt dat hij toch niet goed past bij de zender en zal als zijn contract afloopt zoeken naar 'iets anders'.

Beau van Erven Dorens werkte sinds 2009 voor SBS 6, maar kiest er na zes jaar voor om te vertrekken. Beau liet op Radio 538 weten dat hij zich niet thuisvoelt bij de zender.

Beau van Erven Dorens

"Zes jaar lang heb ik mijn best gedaan en heb ik echt de ballen uit mijn broek gewerkt voor die zender, maar ik paste er vanaf het begin al niet zo ontzettend goed bij," vertelde Beau aan Edwin Evers. "Ik heb ontzettend veel kansen gekregen. Ik weet ook niet of het aan SBS ligt of aan mij, maar het werkte niet zo goed. Zo gaat het."

SBS 6

SBS 6 laat aan NU.nl weten dat Beau niet meer vast onder contract zal staan en dus de mogelijkheid krijgt om met andere partijen in zee te gaan. Beau's contract loopt af in de zomer. Het betekent in ieder geval een vertrek bij Shownieuws, waarvan Beau de laatste jaren een vast gezicht was.

Nieuw avontuur

Wat Beau gaat doen, is nog niet bekend. "Ik ben in voor nieuwe avonturen," zei hij op 538. "Ik verheug me ontzettend op nieuwe dingen en het maken van nieuwe programma's. Ik sta overal voor open."

Lees ook:
Een interview met Beau over 't Is Hier Fantasties.

Meer over