Beau blijkt druk

Beau verklaart waarom hij zieke Eva Jinek niet vervangt

31 maart 2022 21:56 | sterren | Door Jef Willemsen

© RTL/William Rutten
Humberto Tan heeft al zo'n twee weken dubbele dienst: naast zijn eigen zondagse talkshow vervangt hij Eva Jinek. Waarom hun collega Beau van Erven Dorens niet bijspringt blijkt in een onthullend bericht.

Beau van Erven Dorens had amper een maand geleden het stokje doorgegeven aan Eva toen de presentatrice getroffen werd door griep en een hardnekkige keelontsteking die haar weken in de lappenmand deed belanden.

Humberto

Humberto Tan stond direct klaar om bij te springen en vervangt Eva al ruim anderhalve week zonder merkbare moeite. Naast de dagelijkse talkshow heeft hij ook zijn eigen praatprogramma op zondag terwijl Beau momenteel van zijn rust lijkt te genieten. Had Beau niet bij kunnen springen? De programmamaker verklaart op Instagram indirect zijn afwezigheid.

Race om de ringen

Beau blijkt namelijk al weken onderweg te zijn in Jordanië voor zijn nieuwe spelprogramma Race om de ringenIn de show strijden zes toekomstige bruidsparen voor de hoofdprijs: een onvergetelijke huwelijksreis. Beau kon dus vrij lastig even op en neer vliegen om Eva's talkshow waar te nemen. Gelukkig voor Humberto treedt Renze Klamer binnenkort toe tot de poule van late night talkshow hosts, dus hij hoeft het gegarandeerd niet meer alleen op te vangen in de toekomst. 

Eva is terug

Jinek liet vandaag zelf via Instagram weten dat ze na een ziekbed van tien dagen weer voldoende hersteld is om op vrijdag 1 april weer plaats te nemen aan haar eigen talkshowtafel.

Meer over