Bedriegt Jeroen Rietbergen Linda de Mol met Gooisch Meisje Renée?

Volgens weekblad Weekend bedroog Jeroen Rietbergen Linda de Mol meerdere malen met Echt Gooisch Meisje Renée Gunning.

Linda de Mol verschijnt altijd met een grote glimlach op televisie, maar volgens Weekend is niet alles koek en ei in het leven van de populaire blondine. Haar vriend Jeroen Rietbergen zou haar al jaren bedriegen.

Renée Gunning

Renée Gunning (foto), die in 2010 meedeed aan het RTL-programma Echte Gooische Meisjes, heeft dat verteld. In Weekend staat: "Er is inderdaad weleens iets gebeurd. Dat begon toen ik achttien jaar was."

"De laatste keer dat Jeroen en ik elkaar zagen, was in april op de hockeyclub. Toen had ik geen relatie. Maar momenteel heb ik een fijne vriend" voegt Renée daaraan toe.

Geen spijt

Gunning erkent haar fout, maar maakt zich vooral zorgen over haar eigen imago: "Ik kom hier niet leuk mee weg. Ik heb mijn ex verlaten, omdat hij vreemd ging en vervolgens ga ik met een man van wie ik weet dat hij een relatie heeft. Maar dat is het risico van een leuk persoon zijn", aldus Renée.

Jeroen Rietbergen bedroog Lieke van Lexmond

Mocht het verhaal van Gunning kloppen, dan is het niet de eerste keer dat Jeroen Rietbergen een scheve schaats rijdt. In 2007 ging hij vreemd met Linda de Mol, terwijl hij toen nog een relatie had met Lieke van Lexmond.

Reacties

Inmiddels heeft Jeroen Rietbergen gereageerd op het verhaal van Renée Gunning. Lees hier zijn verklaring. Zelfs Renée liet weten dat het artikel vol onwaarheden staat.

Reageren