Beertje van Beers viert haar vrouwelijkheid in Playboy

5 September 2013 12:00 | sterren | Door Televizier

Mannenblad Playboy viert zijn 30-jarig jubileum en pakt daarom flink uit. Beertje van Beers zal op de cover staan van dit collectors item.

Playboy heeft vandaag bekend gemaakt dat presentatrice en schrijfster Beertje van Beers (41) de cover siert van hun jubileumnummer. Binnenin pronkt ze in een "sensationele shoot" die volgens Playboy "helemaal bij Beertjes statuur past."

Beertje viert vrouwelijkheid

Beertje van Beers is apetrots op de foto's: "Door de jaren heen was ik al vaker gevraagd maar nu, met Playboy’s jubileum, klopte het ineens allemaal.

Deze shoot is namelijk een cadeautje aan mezelf, en een perfect excuus voor een feestje! Playboy viert zijn jubileum, ik vier mijn vrouwelijkheid.”

Patrick Goldsteen

Hoofdredacteur Patrick Goldsteen laat weten dat de keuze voor Beertje snel gemaakt was: “Deze dame is zo positief en professioneel als model. Werkelijk heerlijk om mee samen te werken. En zeg nou zelf, je verjaardag vieren met de vrolijkste vrouw van Nederland is toch perfect?"

Beertje van Beers

Van Beers werkte lange tijd als presentatrice, onder andere bij Veronica en RTL4. Tegenwoordig schrijft ze voornamelijk reportages en columns voor onder meer De Telegraaf, Grazia en VIVA.

Het jubileumnummer van Playboy ligt vanaf 3 oktober in de winkels.

Meer over