Valse kraaien ontmaskeren

Bekend panellid van I Can See Your Voice keert terug

3 mei 2023 10:02 | sterren | Door Marjolein Vos

© RTL
Zanger Danny de Munk keert weer terug in het programma I Can See Your Voice als panellid. Vorig jaar juni besloot RTL om een punt te zetten achter de samenwerking vanwege de verkrachtingsaangifte die was gedaan. Nu het onderzoek gestopt is en de rust is wedergekeerd is de zanger weer welkom. 

Danny werd beschuldigd van verkrachting door een vrouw die vijftien jaar geleden met hem werkte. Dit onderzoek stopte omdat er niet genoeg bewijs was rondom de zaak. 

Samenwerking

Nu de storm is overgewaaid krijgt Danny de kans om zijn normale leven weer op te pakken en dat betekent voor RTL dat hij weer mag gaan werken met Marieke Elsinga en Fred van Leer in I Can See Your Voice. Dat liet een woordvoerder van RTL weten aan RTL Boulevard.

Reactie

In die reactie laat RTL weten: "We hebben zin om weer met Danny aan de slag te gaan. Het onderzoek is gesloten en wat ons betreft is zijn terugkeer niet meer dan logisch." De opnames starten volgende week, maar wanneer het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice te zien is, is nog niet bekend. 

Meer over