Ben Saunders: "Ik gaf een corrigerende tik om m'n vader te beschermen"

Ben Saunders stelt dat hij een verkeersregelaar mishandelde om zijn vader te verdedigen. "Ik heb een goede corrigerende tik gegeven."

The Voice Of Holland-winnaar Ben Saunders werd op Bevrijdingsdag opgepakt omdat hij een verkeersregelaar tegen de vlakte zou hebben geslagen. Binnenkort moet hij zich voor de rechter verantwoorden. Op Instagram reageert Ben op de ophef: "Ja, ik heb een goede corrigerende tik gegeven aan iemand die te ver is gegaan in mijn ogen."

Verkeersregelaar

De verkeersregelaar hield Bens vader tegen toen die zijn auto wilde parkeren. De zanger zou toen vanuit zijn tattoshop zijn toegesneld om zijn vader te helpen. "Ze stonden met zes man om hem heen," zegt Ben. "Hij werd heen en weer getrokken. Dit is mijn vader en ik zal dit nooit toelaten! Ik heb mijn principes!"

Geen spijt

Ben staat nog steeds achter zijn daden: "Ik heb geen spijt dat ik niet ben weggelopen en zeker niet omdat ik m'n vader niet alleen liet staan." Hij begrijpt dat hij zal worden gestraft voor wat hij heeft gedaan: "Ik zal er voor moeten boeten, zonder moeite met geheven hoofd."

Lees ook:
Wolter Kroes noemt Ben Saunders 'hondenlul'.

Reageren