Ben Saunders nog in de cel na mishandeling verkeersregelaar

Ben Saunders sloeg een verkeersregelaar tegen de vlakte bij een bevrijdingsfestival in Hoorn. Samen met zijn broer Jamie zit hij nog vast op het politiebureau.

The Voice Of Holland-winnaar Ben Saunders mishandelde dinsdagmiddag bij het Vrij Festival in Hoorn een verkeersregelaar, meldt RTV Noord-Holland. De zanger/tattookoning werd samen met zijn broertje Jamie aangehouden. De heren zitten nog steeds vast op het politiebureau, bevestigt een woordvoerder aan het AD.

Mishandeling

De vader van Ben en Jamie wilde volgens ooggetuigen zijn auto parkeren, maar werd tegengehouden door de verkeersregelaar. Vader Saunders stapte uit en gebruikte fysiek geweld tegen de vrijwilliger, waarna Ben toesnelde: hij sloeg de arme man tegen de grond en bezorgde hem een hersenschudding. "Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar was aanspreekbaar op het bureau," meldt de politie van Hoorn.

Ben Saunders

De familie Saunders komt vaak in aanraking met de politie. Jamie werd meerdere keren aangeklaagd vanwege mishandeling en ook Dean Saunders mishandelde zijn vriendin, waarvoor hij een taakstraf kreeg. Ben Saunders werd eind vorig jaar nog aangehouden op een Oktoberfest-feestje. De inwoners van Hoorn hebben na de mishandeling van de verkeersregelaar helemaal genoeg van de Saundersjes. "Het zoveelste incident met deze familie in Hoorn," vertelde een buurtgenoot aan Metro. "We hebben het helemaal gehad met ze hier."

Lees ook:
Bens ex Yvonne Coldeweijer heeft een nieuwe liefde. 

Reageren